27. oktober 2010

Winter wonderland






Første dagen med snø her i Bodø, heldige med været var vi.
Tok med meg Marthe ut for å øve meg på henne, 
og jeg er veldig fornøyd med bildene til "fersking" å være! :D





Måtte legge med dette bildet også, syns det er så herlig! 
Ordentlig vinter!

3 kommentarer:

  1. Bilde 1 og 2 er knallfine, både i farger og svarthvitt. Kanskje best i svarthvitt, for da kommer aniktet så godt frem. Det gjør det jo på bilde 1 også, men øynene mine blir litt forstyrra av pelsen..

    Samme med 3 og 4. Selv om vottene på bildet i farger flytter fokuset litt bort fra ansiktet. Men fargen på håret er nydelig, så det burde absolutt vært i farger ja.. :)

    Du er fliiink!

    SvarSlett
  2. Smååpirk ;)

    Ser sånn høvelig hva du mener, men hvis man skal sitte sånn å studere hver eneste lille detalj til punkt og prikke, så vil man alltid kunne finne noe uansett hvor bra bildet er :p Jeg er jo som sagt ingen proff :D Så det vil jo alltid være småtteri, men sånn som med vottene, så har jeg jo ikke til gjengjeld et bilde uten votter så da blir det jo bare med det, og det kan jeg jo ikke gjøre noe med her og nå :)

    SvarSlett
  3. Men selvfølgelig, jeg tar veldig gjerne imot kritikk, konstruktiv kritikk! Det kommer man aldri unna uansett, og jeg kommer alltid til å tenke på disse tingene neste gang :) Fordi de ble sett med andre øyne som ikke er mine, og selvom det i mine øyne ser OK ut, så er det jo som du sier, litt forstyrrende i dine øyne :)

    SvarSlett